фото: pixabay.comВече все повече потебители сърфират в интернет предимно от телефоните

...
фото: pixabay.comВече все повече потебители сърфират в интернет предимно от телефоните
Коментари Харесай

По-старите телефони ще имат проблеми от новата година

фото: pixabay.com

Вече от ден на ден потебители сърфират в интернет най-вече от телефоните си. Статистиките са красноречиви. От началото на 2021 година обаче, по-старите телефони ще имат проблем при зареждане на някои от страниците.

Благодарение на напъните на компании като Гугъл се усилва броя на страниците, които подсигуряват безвреден продан на информация с HTTPS.

За да се възползват от цялостната функционалност и преимущества на този стандарт е належащо устройството, което употребявате да има конфигурирани избрани документи. В противоположен случай HTTPS уеб страниците няма да се зареждат изцяло или ще пораждат разнообразни проблеми при възпроизвеждането на наличието. Именно това ще се случи с много устройства, които работят с по-стари версии на през 2021г., пише digital.bg.

Сред устройствата, които ще бъдат наранени са смарт телефоните с Android 7.1 или по-стари версии на операционната система. Още от 11 януари се блокира Cross-Platform функционалността сред DST Root X3 и софтуера на IdenTrust, което ще спре достъпа до доста сигурни уеб сайтове в.

В момента към 33.8% от устройствата, които се вписват в Гугъл Play работят с по-стари версии на Android 7.1

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР